Η γαλατόπιτα είναι ένα γλυκό απλό στην εμφάνιση, μα βαθιά ριζωμένο στη μνήμη των περισσοτέρων από εμάς.
Συνταγές
Αυτό το παραδοσιακό γλυκό της Θεσσαλονίκης με άρωμα μαστίχας είναι μια μικρή γευστική αποκάλυψη, που θυμίζει ανάμεσα σε ρεβανί και εκμέκ, αλλά με μοναδικό χαρακτήρα.
Αν θες να φτιάξεις αφράτα και μυρωδάτα τσουρέκια χωρίς πίεση χρόνου και… με απόλυτη επιτυχία, αυτή η συνταγή είναι για εσένα! Το τσουρέκι με ψυχρή μέθοδο ακολουθεί μια αργή διαδικασία, ιδανική για όσους μπορούν να αφιερώσουν λίγη ώρα κάθε μέρα και θέλουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Όλα τα υλικά χρησιμοποιούνται κρύα, κατευθείαν από το ψυγείο,...
Χαλβάς σιμιγδαλένιος - Συνταγή
Η συνταγή ενώ είναι απλή απαιτεί να γίνουν ταυτόχρονα σχεδόν δύο εκτελέσεις.
500 ml φυτική κρέμα (πράσινη συσκευασία)
Γίγαντες στο φούρνο με χωριάτικο λουκάνικο
2 κλωνάρια σέλινο ψιλοκομμένο
Η παράδοση, θέλει να φτιάχνουμε το Πασχαλινό τσουρέκι τη Μ. Πέμπτη και να το στολίζουμε με κόκκινα αυγά.
Ο συνδυασμός των λαχανικών, του κοτόπουλου και της γραβιέρας δίνει εξαιρετική γεύση, και το σπιτικό φύλλο προσθέτει μια ξεχωριστή υφή. Σίγουρα θα γίνει πολύ τραγανή και γευστική.
Κέικ Βανίλια σοκολάτα. Η πιο λαχταριστή συνταγή με σίγουρη επιτυχία.
Κανελόνια με κιμά και μπεσαμέλ
Τα κανελόνια με κιμά και μπεσαμέλ είναι ένα παραδοσιακό πιάτο της ιταλικής κουζίνας, που συνδυάζει ζυμαρικά γεμιστά με κιμά και καλυμμένα με μια κρεμώδη σάλτσα μπεσαμέλ.









