Κανελόνια με κιμά και μπεσαμέλ
Τα κανελόνια με κιμά και μπεσαμέλ είναι ένα παραδοσιακό πιάτο της ιταλικής κουζίνας, που συνδυάζει ζυμαρικά γεμιστά με κιμά και καλυμμένα με μια κρεμώδη σάλτσα μπεσαμέλ.
Τα κανελόνια με κιμά και μπεσαμέλ είναι ένα παραδοσιακό πιάτο της ιταλικής κουζίνας, που συνδυάζει ζυμαρικά γεμιστά με κιμά και καλυμμένα με μια κρεμώδη σάλτσα μπεσαμέλ.
Αναζητάτε ένα γλυκό που να εντυπωσιάζει με την απλότητα και τη γεύση του;
Λίγα γλυκά έχουν καταφέρει να γίνουν τόσο αγαπητά παγκοσμίως όσο το τιραμισού.
1. Αλατοπίπερόνουμε το μοσχάρι και το αφήνουμε 10 λεπτά πριν το τοποθετήσουμε σε τηγάνι.
Φτάνει η 25η Μαρτίου και παραδοσιακά θα φάμε τον μπακαλιάρο σκορδαλιά ανήμερα της Εθνικής μας Εορτής.
Από το χυμό κρατάμε στην άκρη 1 1/2 ποτήρι.
Ελάτε μαζί μας, ας αρχίσουμε να μαγειρεύουμε. Όλα είναι πολύ απλά και γρήγορα εδώ.
Συνταγή για κρέπες - Πανεύκολη διαδικασία με ότι γέμιση θέλεις. Για περάστε ... να ευχαριστηθείτε τις ωραιότερες κρέπες του κόσμου
500 γρ κοτόπουλο κομμένο λωρίδες
Ένα πεντανόστιμο πολίτικο γλυκό με μαστίχα.